Abborre – De flesta har vi väl fiskat denna roliga predator,vare sig det är mete från bryggan eller med en liten spinnare. Nu finns det väldigt många olika sätt att fånga denna stimfisk på och vissa saker har blivit populära på senare år, dropshot b la. Det kommer att komma lite tips om de olika sätten längre fram,mer ingående.

 

Ett av de mest effektiva sätten jag fått storabborre på är olika metoder med jigg, med lätt utrustning så är det väldigt roligt att få denna kampvilliga fisk.Vart hittar vi den då? Abborren finns nästan överallt i vårt land men det går ju att söka den på speciella ställen som den trivs och samlas på,som t.ex grynnor,uddar,broar osv.

Abborren gillar värme så den söker sig till vikar då vårsolen börjar värma upp vattnet,sommaren hittar man det relativt grunt också det är på hösten den börjar dra sig lite till de djupare delarna. På vintern så är det i regel att borra, borra och borra tills du hittar vart stimmet sitter och trycker.

Mer ingående kommer upp strax.

Lämna en kommentar

Du kan använda följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>